Posebne ponude

Posebne ponude Medicinsko-estetskog Salona Skin predstavljaju savršenu kombinaciju usluge i pristupačnosti.

Smatramo da svaka žena zaslužuje poseban tretman pa za Vas pripremamo i posebne cijene!

Pogledajte što smo pripremili za Vas i iskoristite mogućnost plaćanja na rate.

Želimo da usitinu zablistate!

Riješite se strija u samo 5 tretmana

 

Strije opterećuju veliki broj žena. Tretmani s mikroiglicama potiču kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju te smanjuju njihovu izraženost. Dermaroller je medicinski proizvod, odnosno mehanička sprava s malim valjkom na kojem se nalaze mikroiglice različitih promjera. Iglice izazivaju ubode u koži te površinsko oštećenje što potiče njenu obnovu.

U ponudi imamo poseban paket tretmana za uklanjanje strija za samo 3000 kuna. U ponudu je uključeno 5 Microneedeling tretmana i 1 tretman radiofrekvencije kojim dodatno učvršćujemo kožu. Tretman se sastoji od pripreme kože, nanošenje CO2 maske, dijamantne mikrodermoabrazije, Genosys ampula, rolanja uz pomoć DTS dermarollera te Cryoterapije kako bi se koža smirila te potaknula sinteza kolagena. Svaki klijent dobije i svoj kit za kućnu njegu!

 

 10 anticelulitnih tretmana i 10 Cellutec tretmana za samo 499 kuna

 

Nedostatak kretanja, uska odjeća, nepravilna ishrana, genetska predispozicija - sve su to čimbenici koji utječu na stvaranje omražene „narančine kore“.No, dobra je vijest da se celulita možete uspješno riješiti uz pomoć anticelulitnih masaža. Zlatne ruke našeg iskusnog osoblja riješit će Vaš problem jednostavno i učinkovito. Pokažite bolji izgled ovog ljeta i zablistajte kao nikada do sad!

 

Zablistajte na proljeće