medicinsko kozmetički salon skin-aparativni tretmani

APARATIVNI TRETMANI LICA

Aparativni tretmani lica u salonu Skin izvode se na vrhunskim kozmetičkim aparatima. U korak smo s najnovijim svjetskim trendovima kako bismo Vam pružili kvalitetnu uslugu. Pomoću raznih metoda tretiramo kožu lica s ciljem obnove i regeneracije, zatezanja i uklanjanja bora, raznih ožiljaka i hiperpigmentacije. Ovisno o stanju i tipu Vaše kože,  možemo Vam preporučiti tretman koji će za Vas imati najbolji učinak. Obratite nam se s povjerenjem!

 

 

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je proces nježnog uklanjanja zadebljalog i odumrlog sloja epiderme (stratum corneum) čiji je cilj uklanjanje stare kože i različitih nepravilnosti na koži, a bez neželjenih efekata i popratnih pojava.

Ovom metodom vrlo uspješno se uklanjaju sitne i duboke bore, keratoze i gruba koža, komedoni, strije, hiperpigmentacije (od akni ili sunca) te ožiljci nastali od akni ili određenih operacija ili ozljeda. Nakon uklanjanja odumrlih stanica ubrzano se stvaraju nove, intaktne stanice kroz koje koža znatno brže i u puno većoj količini apsorbira supstance koje se koriste tijekom tretmana. Istovremeno Langerhansove stanice usljed ciljanog nadražaja počinju stvarati antigene i na taj način ojačavaju imunitet kože. Taj proces se naziva remodulacija kože.

Nova metoda mikrodermoabrazije je dijamantna mikrodermoabrazija koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini samih dijamantnih čestica. Ovisno o problemu koji želimo tretirati i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija, ožiljaka ili samog podmlađivanja kože) te stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem.

Tijekom tretmana uklonjeni «stari» sloj kože se usisava i otklanja vakumom dok taj isti vakum istovremeno stimulira fibroblaste na proizvodnju novih stanica elastina i kolagena u matrixu kože.

Prednost dijamantne mikrodermoabrazije nad prethodnim generacijama aparata je ta što niti klijent niti terapeut nisu izloženi prašini kristala čime je izbjegnuta iritacija dišnog sustava, kože i mogućnost bilo kakve upale. Nakon što smo kožu obradili mikrodermoabrazijom, u nju se ciljano unose supstance OVISNO O TIPU I STANJU KOŽE.

Tretman započinje enzimatskim peelingom kako bi pripremili i omekšali kožu za postupak mikrodermaobrazije, ako je potrebno izvodimo mehaničko čišćenje. Nakon dezinfekcije nanosimo ampulu koja će prodriti u dubinske slojeve kože pomoću ultrazvuka. Maskom i završnom kremom završavamo tretman.

 

Trajanje: 90 minuta. Cijena 400 kn

 

Infuzija kisikom- oxy neediling

Tretmani infuzije kisikom nedavno su postali vrlo popularni među zvijezdama Hollywooda. Ovaj tretman koristi najnoviju tehnologiju dermoinfuzije kisikom kako bi se postigao zdrav i svjež izgled kože lica.

Tretmani kisikom u potpunosti su neinvazivni, a posebno su učinkoviti za tretiranje najčešćih problema kože kao što su suha i nadražena koža, proširene pore, hiperpigmentacije, bore i ožiljci.

Tretmani kisikom posebno blagotvorno i umirujuće djeluju nakon laserskih tretmana, mikrodermoabrazije, kemijskih pilinga. Tretman se može koristiti i samo za poboljšanje mikrocirkulacije i revitalizaciju kože.

Nakon samo jednog tretmana koža postaje čvšća, pomlađena, blistava i svježa. Terapija kisikom u kombinaciji s kozmetikom na bazi nano-tehnologije olakšava isporuku antioksidansa i ostalih aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože, poboljšava obnovu stanica kože, djeluje antibakterijski i protuupalno, hidratizira i njeguje kožu iznutra te vraća zdrav sjaj. Kozmetika koja se koristi u tretmanima je bez parabena, pogodna je za sve tipove kože te sadrži matične stanice biljaka i formulaciju hijaluronske kiseline najnovije generacije.

Tretmani se izvode u kuri od 5 tretmana,  jednom tjednom. U prvom i zadnjem tretmanu infuziju kisikom kombiniramo sa mikrodermaobrazijom kako bi poboljsali djelovanje O2 i ampula. U svakom tretmanu izvodimo oxy neediling i opuštajući ultrazvuk kojim odgovarajući serum odvodimo do  dubljih slojeva kože. Tretman završavamo maskom i zaštitnom kremom.

 

Trajanje 60 minuta. Cijena 400-600 kn
Posebna ponuda 5 tretmana 1800 kn

 

 

Dermapen

 

Dermapen tretman mikroiglicama vrlo je efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija.

Radi se o proizvodu osmišljenom za pomlađivanje lica prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože.

Sadrži mikroiglice za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat. Za razliku od drugih proizvoda s mikroiglicama, Dermapen ima poseban vertikalni kut uboda koji pospješuje efekt i pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu te time smanjuje mogućnost oštećenja kože.

Mikroiglice, čija se dužina može podesiti, izazivaju vertikalne ubode na koži pod 90 stupnjeva te površinsko oštećenje kože koje potiče njenu obnovu. Tako se stimulira proliferacija kolagena u fibroblastima, stanicama koje su zaslužne za proizvodnju tvari esencijalnih u zarastanju kože. Upravo tako se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje. Zbog vertikalnog kuta uboda mikroiglicama mogu se sigurnije i bolje tretirati teško dostupna mjesta (oko očiju, nosa i usana). Mikroiglice ne dovode do stvarnog oštećenja tkiva, no naš organizam svejedno reagira na intruziju, odnosno prodor. Živci šalju električne impulse koji započinju proces zarastanja i time pojačanu proizvodnju kolagena i elastina.

Tretman preporučujemo za: ublažavanje i smanjenje bora, ublažavanje raznih ožiljaka (akne, operacija, opekotine…), pomlađivanje, zatezanje kože, apsorpciju vitamina, lijekova i ostalih aktivnih nutrijenata i ublažavanje strija. Može se izvodi samostalno, a može biti i dio Aesthetic Dermal RRS terapije. RRS preparati su profesionalni mezoterapijski kokzeli koji svojim posebno odabranim formulama učinkovito djeluju na različite probleme kože. Broj tretmana i intenzitet ovisi o stanju kože.

 

Trajanje 60 minuta. Cijena 400-700 kn

 

Lifting tretman- face former

Učvršćuje konture lica i mišića  pomoću dvije elektrode na bazi struje. Tretman Face formerom pokreće metabolizam stanica – ubrzava limfni tok i pojačava prokrvljenost, koža nakon tretmana učinkovitije apsorbira kozmetičke preparate, stanice dobivaju više kisika, a nepoželjni se produkti brže izlučuju iz organizma. Struja stimulira mišiće i vraća tonus koži te tako omogućuje maksimalnu dubinsku ishranu kože i tkiva. Aparat radi na bazi impulsne galvanizacije, a postupak je potpuno bezbolan. Uz Face fomer radimo i pripremu kože lica za željeni tretman koji se sastoji od peelinga, ampula, maske i kreme.

 

Trajanje 60 minuta. Cijena 220 kn
Preporuka 12 tretmana

 

RF regeneracija

Radiofrekventna metoda djeluje na principu kontrolirane akumulacije topline duboko u dermisu, što pospješuje lokalnu cirkulaciju i stimulira nastajanje novog kolagena u tkivu.  Na taj način osiguravamo uspješnu terapiju kao što je uklanjanje bora, zatezanje kolagena na pojedinim djelovima tijela kao što su ruke, noge (unutarnji dio), stražnji dio ispod gluteusa,…

Rezultat je vidno poboljšanje izgleda i tonusa kože. Koža postaje napetija, glatka i djeluje znatno mlađa u odnosu na izgled prije terapije. Radiofrekvencija zagrijava tkivo uz pomoć električnog polja koje nastaje između dviju elektroda (aplikator i referentna elektroda). Napon između elektroda brzo prelazi iz pozitivnog u negativni i naizmjenično privlači i odbija elektrone i nabijene ione. Prirodni otpor (impedanca) tkiva na to gibanje dovodi do stvaranja topline, što za posljedicu ima vazodilataciju, poboljšanje metabolizma, povećani mišićni tonus i elastičnost tkiva te aktivaciju fibroblasta i stvaranje novog kolagena.

Rezultat je znatno poboljšanje stanja kože (napetost i boja kože, manje izražene bore).

Uz tretman lica sa RF radimo i peeling, dodajemo ampule kako bi poboljšali rezultat i na kraju maska i krema prilagođena tipu i stanju kože. Uz RF kombiniramo i ostale naše aparate s kojima raspolažemo… To su Body former, Face former, Presso terapija, Ultrazvuk, Vakuum i Cryo terapija.

Tretmane RF koristimo ili kao blic efekt, rezultati liftinga vide se odmah nakon tretmana i traju 5-7 dana, ukoliko se tretmani rade kontinuirano 1x tjedno kroz 5 tjedana rezultati su postojani i vidljivi 6-12 mjeseci.

 

Trajanje 60 minuta. Cijena 400 kn
Posebna ponuda 5 tretmana 1600 kn