medicinsko kozmetički salon skin- IPL

IPL

Nove IPL tehnologije, poput Intensive Pulsed Light ili intenzivnog pulsirajućeg svjetla, potpuno su sigurne, brze i bezbolne.
Svjetlost koju upucavamo u kožu, pretvara se u folikuli dlake u toplinsku energiju koja spaljuje korijen dlake.

Da bi spaljivanje bilo uspješno, dlaka mora biti u fazi rasta, tj. u anagenoj fazi. Sve dlake ne rastu odjednom, već u fazama. Također je period rasta različit za svako područje.

Zato postupak treba ponavljati više puta, ovisno o debljini i boji dlake i kože te o svjetlosnim zrakama. Postupak se ponavlja svaka 4 tjedna, a između tretmana dlake se ne bi smjele čupati, već po potrebi brijati, kako bismo sačuvali korijen kojega uništavamo bljeskom.

Za razliku od klasičnog IPL aparata, MULTIPOWER tvrtke LAH nudi puno širu paletu glede odabira samog oblika tretmana. Odlikuje se većom rezolucijom prilikom podešavanja snage i time omogućuje kvalitetan tretman i kod najzahtjevnijih klijenata.

U našem kozmetičkom salonu ”SKIN” IPL tehnika koristi se već 12 godina. Dugogodišnje iskustvom dokazalo nam je da su tretmani vrlo individualni i ovise o puno faktora.  Besplatnim konzultacijama možete dobiti savjet i odgovor kako najbolje riješiti Vaše probleme s dlačicama ili ožiljcima koji su nastali uslijed uraštanja.