medicinsko kozmetički salon skin-medicinski tretmani

MEDICINSKI TRETMANI LICA

Medicinski tretmani lica djeluju na kožne promjene na licu poput trajnog proširenja kapilara, pojave fibroma i bradavica, kao što služe za trajno uklanjanje dlačica na licu. Koristimo samo kvalitetne i provjerene aparata, a za njih  vršimo i edukaciju za buduće terapeute. Pošto je lice osjetljivi dio tijela, svako tretiranje važno je prepustiti iskusnim poznavateljima kao i uređaja, tako i problematike koja se tretira.

 

Elektroepilacija

Najučinkovitija metoda za trajno uklanjanje dlačica, bez obzira na njihovu boju, jačinu, gustoću ili boju kože.

Tanka metalna igla uvodi se u poru. Koža se nigdje ne probija niti oštećuje, ako je insercija dobro učinjena. Zatim se pušta točno određena vrsta i jačina električne energije koja se u korijenu dlačice pretvara u toplinsku i na taj način se neželjena dlačica uništi.

Od 60.-tih i 70.-tih godina, uređaji za elektroepilaciju se usavršavaju, a 80.-tih dolaze na tržište prvi kompjuterizirani uređaji, pojavljuju se sterilne igle za jednokratnu upotrebu (AIDS) i izolirane igle za pojačanu termolizu.

Već 15 godina koristimo aparat proizveden od obiteljske tvrtke ”LAH” jer njegova soficirana BLEND metoda  danas je najčešći i najbolji oblik elektroepilacije. Koristi izmjeničnu i istosmjernu struju istovremeno. Iskusan elektrolog će primjenom različitih omjera struja pronaći najbolji mogući mod blenda da uništi svaku dlačicu i onu jaku, koja ima zavijeni korijen od dugotrajnog čupkanja.

Uz dugogodišnje iskustvo vršimo i edukaciju za buduće terapeute.

Tretmani se izvode na svim djelovima lica i manjim djelovima tijela.

 

Cijena 10 minuta 50 kn

 

Elektrokauterizacija fibroma, bradavica i kapilara

Što je elektrokoagulacija/elektrokauterizacija?

Elektrokoagulacija i elektrokauterizacija su metode koje uključuju primjenu struje putem vrlo tanke iglice ili kuglice, ovisno o promjeni koja se tretira, kojom se najčešće uklanjaju vaskularne promjene ili kožne promjene na licu ili tijelu.

Ovisno o veličini opisanih promjena, obično su dovoljni jedan do dva tretmana do njihovog potpunog uklanjanja. Po provedenom tretmanu obavezno je nanošenje preparata. Elektrokoagulaciju trebate kada primijetite vaskularne promjene na licu koje uključuju teleangiektazije odnosno trajno proširene kapilare, ili vaskularne promjene na tijelu, koje uključuju sitne crvenkaste tvorbe (cherry angiome) najčešće lokalizirane na koži trupa, koje nastaju uslijed solarnog oštećenja kože.

Elektrokauterizaciju trebate kada primijetite dobroćudne promjene na koži poput fibroma ili seboroičnih keratoza. Fibromi su dobroćudne promjene na koži koje se javljaju kao mekane, peteljkaste tvorbe smještene u području vrata ili pazušnih jama, a seboroične keratoze predstavljaju kožne promjene okruglog oblika, svijetlo smeđe ili tamno smeđe boje, često hrapave površine, lokalizirane na fotoeksponiranim mjestima kao što su koža lica i trupa.

Primjer fibroma:

 

Cijena: 10 minuta 100 kn