medicinsko kozmetički salon skin-njega trepavica i obrva

NJEGA TREPAVICA I OBRVA

U Medicinsko – kozmetičkom salonu Skin koristimo najnoviju metodu kojom se trepavice produljuju i postaju gušće do nekoliko puta, bez nanošenja šminke. Njega trepavica i obrva daje karakter Vašem licu i zbog toga je posebno važno da njihovo oblikovanje radi stručna i iskusna osoba. Nakon tretmana rezultat će biti odmorniji, njegovaniji i profinjeniji izgled, čak i kada ne nanesete make-up.

Oblikovanje obrva

Obrve daju karakter licu, a intenzitet boje vaših obrva treba pratiti boju sličnu kosi.

Lijepo definirane i oblikovane obrve su osnova za lijep izgled. Kako bi postigli savršen izgled na tretmanu oblikovanja obrva, prilagodit ćemo oblik obrve prateći prirodni oblik vašeg lica.

S lijepo oblikovanim obrvama izgledat ćete mlađe, odmorenije i profinjenije. Mi vam, naravno, jamčimo kako će vaše obrve biti lijepo oblikovane i uredne.

Uz korekciju obrva, moguće je i bojanje obrva. Bojanje obrva će Vam pomoći da se riješite pokojih sijedih dlačica ili jače istaknete vaše obrve.

Početak obrve bi trebao biti u ravnini s unutarnjim kutom oka. Vrh  luka obrve iznad vanjskog ruba šarenice. Završetak na liniji koja prelazi od nosa do vanjskog kuta oka.

Čupajte samo ono što vam je izraslo kako ne biste uništili oblik koji vam je napravio kozmetičar prilikom vaše zadnje posjete našem kozmetičkom salonu.

 

Minival trepavica Wimpernwelle ( farbanje trepavica i obrva)

Tretman minivala i bojanja trepavica Wimpernwelle je idealan za naglašavnje trepavica koje imaju dužinu, ali su ravne i tanke. Minivalom se dobiva efekt uvijanja maskarom, a dobiveni izgled se ne mijenja četiri tjedna, kad se postupak može ponoviti. Tako uvijene trepavice izgledaju prirodno, ali s većim volumenom i gustoćom. Minival potraje i do 3 mjeseca.

Minival trepavica je tretman za kojeg je potrebno oko 30-45 minuta

Za početak, čistimo trepavice od masnoća, nečistoća i/ili makeup-a. Nakon toga, stavljamo posebne pamučne valjčiće (uvijače) uz rub trepavica. Trepavice se potom uvijaju posebnim štapićem i stavlja se fiksator.

Nakon cca 25 minuta, izvodi se druga  faza kojom se trepavice dodatno fiksiraju , a potom se uklone uvijači i trepavice isperu toplom vodom. Nakon minivala, na redu je bojanje trepavica kako bi rezultat bio kompletan.

 Izvodi se posebnim bojama s hidrogenom i možete birati između crne, plave, sive ili smeđe boje. Zaštitimo okoloočno područje posebnim pamučnim trakama. Boja se nanosi specijalnim štapićem na trepavice, i radi kemijske reakcije tijekom postupka, možete osjetiti lagano zagrijavanje. Nakon par minuta, vaticama namočenim u hladnom vodu , uklanjaju se ostaci boje s trepavica.

Uz ovaj odličan tretman preporučujemo farbanje i korekciju obrva.

Vaše trepavice će biti crne i uvijene bez maskare.

 

Trajanje: 45 minuta. Cijena 180 kn