medicinsko kozmetički salon skin- oblikovanje tijela

OBLIKOVANJE TIJELA

Cryo terapija mršavljenja

Imate li problem masnih naslaga, posebice tzv. jahaćih hlača, ne brinite – uređajem Cryodin Supreme mogu se tretirati svi dijelovi tijela. Uz pomoć multifunkcionalnog aplikatora istovremeno se mogu izvoditi dvije vrste terapija, termodinamička i kriolipoliza, a odabirom jednog od programa moguće je kreirati kombinirane tretmane koji garantiraju uspješne rezultate i zadovoljstvo klijenata.

Tretmani za mršavljenje i oblikovanje tijela uređajem Cryodin Supreme, odnosno hlađenjem tkiva od 0 pa sve do -5 stupnjeva Celzijusa, tretiraju masne nakupine na tijelu i ubrzava metabolizam, dok se kod uklanjanja celulita idealnom pokazala termodinamička terapija. Osim celulita, ovaj tretman učinkovit je i kod podizanja tonusa i zatezanja kože te poticanja njezine regeneracije.

Cryo terapija poboljšava cirkulaciju, tonizaciju te pomaže u bržem sagorijevanju masnoća. Hlađenje utječe na biokemijske i fizikalno-kemijske procese prvo ih usporavajući te ih naglo ubrzavajući. Promjena se očituje u osmozi, stanične membrane postaju propusne i difuzija raste. Smrzavanje stanica tkiva povećava količinu neurotransmitera čime se značajno ubrzava metabolizam i svi enzimatski stanični procesi.

Cryo terapija razvijena je kako bi pomogla umjereno do pretjerano pretilim muškarcima i ženama koji žude za boljom tjelesnom formom. Tretman je neinvazivan, bezbolan, učinkovit i siguran. Zanimljivo je da su rezultati vidljivi nakon prvog tretmana dok je za najbolje rezultate potrebno napraviti 3 do 5 tretmana.